Una manera de fer

Un estil propi

Per tal de garantir un elevat nivell de qualitat del nostre producte, i d'acord amb la nostra llarga experiència, tenim un estil propi d'elaboració d'art floral que ens avala. Podeu veure a continuació els nostres pals de paller, de la nostra botiga i de la nostra filosofia. Seguim aquesta manera de fer en cadascun del nostres productes.
Especialistes
Som especialistes amb més de 20 anys elaborant art floral, que avala la nostra experiència. Elaborem els rams de forma artesanal.
Serveis assequibles
Al passar cada element d'art floral només per les nostres mans, ens assegurem poder tenir un preu ajustat ja que actuem sense intermediaris.
A la vostra disponibilitat
Ens adaptem a la vostra disponibilitat per elaborar l'art floral. Si vols qualsevol tipus de ram, tant sols ens haureu d'avisar amb un dia d'antelació, i l'endemà estarà llest pel lliurament.
Qualitat i varietat
Ens agrada molt poder-vos oferir una gran qualitat en els nostres productes, a més de gran varietat gràcies a la freqüència de lliurament dels nostres proveïdors i a les nostres intal·lacions que ho podem mantenir.
Fins a l'últim detall
El valor afegir que ens agrada marcar a Pom de Flors, és aconseguir que el vostre producte final sigui únic gràcies al nostre art floral, i a cuidar fins a l'últim detall que el farà únic.
El vostre producte
Experiència, especialistes, qualitat, varietat, preus assequibles i detallistes. Per tant, el millor resultat és el vostre producte final junt amb la vostra satisfacció.