Empresa

La nostra trajèctoria

El POM DE FLORS té una llarga experiència i tradició familiar. Es va fundar a l'any 1988, ja fa més de 25 anys. Des de sempre hem estat volcats de ple a l'art floral, i al tractament i serveis de les plantes i les flors. Pom de Flors, es va iniciar al carrer Vall-llobera número 34 de Caldes de Malavella. Les necessitats del POM DE FLORS va fer que construïssim l'actual web: www.pomdeflors.com, on hi podreu consultar les novetats, la nostra botiga, i els nostres productes.

L'art floral, al vostre servei

El nostre ventall de productes i serveis va es molt ampli, va des de la venda de plantes d'interiors i flors, fins a l'art floral per casaments. Us presentem els principals:

Floristeria
A la nostra botiga podreu trobar des de rams de flors, fets exclusivament i per encarreg per cada comanda, plantes interiors, i tractament per aquestes tals com fertilitzants, compost, o insecticides. Algunes de les plantes interiors que venem són: Kalanchoe, Phalaenopsis, Pracoena Marginata, Anthurium, Schefflera, Spathiphyllum, Anthurium Rosa, Aechmea, i Vriesea. Us les preparem per a regalar!

Ocasions especials
Si sou parella i us esteu a punt de casar, al Pom de Flors us podem preparar tot el paquet floral: des del ram de la núvia, passant per la solapa del nuvi i la decoració del lloc de la cerimònia. Consulteu a Ocasions Especials tot el que podem fer per al vostre esdeveniment. També dedicat a aniversaris, batejos i enterraments, per dir l'últim adéu als nostres familiars i amics més estimats.

Decoratius
També a la nostra botiga, hi podreu trobar tot d'objectes decoratius per a la vostra llar i per complementar les vostres plantes. A més al nostre local, serà del pocs llocs de Caldes de Malavella, on hi trobareu els nostres gegants cap-grossos, o objectes relacionats amb la Malavella.

Completem el nostre servei amb l'enviament de rams i plantes amb Teleflora, i Floradiez.