Ocasions Especials

Per a les ocasions especials

Al Pom de Flors tenim el gust de presentar-nos el nostre apartat per a ocasions especials, especialment orientades a enllaços matrimonials.

El nostre procediment es conèixer els nuvis i saber quina és la seva idea pel que fa als ornaments florals. Entenem la seva demanda i en cas de dubte assesorem i aportem idees per tal que el dia sigui únic per a la parella. Tenim un ampli ventall d'idees i de serveis per al dia de la celebració. Esperem que us podem ajudar i fer únic un dia tant especial per a qualsevol matrimoni.

Casaments, el vostre dia especial
Al Pom de Flors sabem el que significa per a vosaltres un dia tant especial per a vosaltres, familiars i amics. Ens cuidem de forma professional de tots l'art floral del casament. Comptem amb molt anys d'experiència en el disseny de flors de la cerimònia, rams de núvia, ramell i centres de taula de recepció del casament. Si vosaltres teniu una idea molt clara del que voleu per al vostre dia especial o necessiteu alguna orientació professional i suggeriments, nosaltres us ajudarem a fer realitat la vostra visió.
Rams per la núvia
Una de les màximes expressions florals en el dia del vostre casament, és el ram de la núvia. Us farem el ram que desitgeu per al vostre dia especial.
Espai de la cerimònia
Tots els matrimonis recorden el lloc de la cerimònia. Es per aquesta raó que ens encarreguem de fer únic el lloc on us casareu.
Cotxe de nuvis
El cotxe és un dels elements claus del dia del casament. Nosaltres us decorem el vostre cotxe nupcial, tant si és de lloguer per l'ocasió o el vostre propi.
La solapa del nuvi
La núvia amb el ram, i el nuvi amb un detall a la solapa. Un element a la solapa, és un detall que marca el vestit del nuvi.

Cuidarem fins a l'últim detall floral